Joomla er en professionel webløsning, hvor alt er muligt og hvor udvikling af systemet er fremtidssikret.

Millioner af udviklere sidder hver dag og udvikler nye moduler til Joomla og dermed er systemet altid up-to-date. Joomla er det bedste Open Source System som findes på markedet lige nu og der er ingen begrænsninger med Joomla.

Med over 60 millioner downloads og en andel på 9% af verdensmarkedet for CMS sider bliver Joomla også benyttet af nogle af verdens største virksomheder. Blandt andet Ikea, McDonalds og Sony. (kilde:joomla.org)

Joomla er et brugervenligt og lettilgængeligt hjemmeside-system. Joomla er Open Source og du er fri for faste udgifter til licenser. Joomla CMS er nemt at arbejde med og du kan styre brugerrettigheder i redigering af indhold fra frontend af systemet. Dermed kan du begrænse super administrator adgang til backend. Du kan oprette et ubegrænset antal sider og kategorier og dermed kan du nemt udvide din hjemmeside med nye sider og menupunkter. Med en Joomla hjemmeside er det let at indsætte tekster, billeder og andet indhold. Joomla opdateres ved et enkelt tryk i backend. Det er således supernemt at vedligeholde din hjemmeside fremadrettet.

Joomla hjemmeside opdateres let med søgeoptimering. Du skal blot udfylde title, description og keywords felterne på alle sider, kategori og menupunkter. Så er du godt igang med søgeoptimering og en placering som nr. 1 på Google.

Joomla hjemmeside

GLOKAL-Marketing tilbyder Joomla hjemmeside inklusiv:

  • Hjemmeside-skabelon optimeret til mobil og web
  • Frontend brugeradgang
  • Slideshow på forside

  

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.