Vi er et marketing- og webbureau i Randers, som har eksisteret siden 2006 og har specialiseret os i webdesign, som tilpasser sig alle platforme og som er optimeret til brugervenlige hjemmesider.

Er du på udkig efter en hjemmeside eller webshop, som er smart, funktionel og tilpasset dit behov - så kontakt os på telefon 51565102. Vi tilbyder webdesign, som er rimelig i pris og som fremtræder moderne og brugervenligt.

 

Webdesign af Magento webshop

Har du brug for en webshop til din virksomhed, kan GLOKAL-Marketing tilbyde at designe og opsætte en Magento webshop. Vi er din sparringspartner gennem hele opstartsprocessen og designer Magento shoppen ud fra branche og behov.

 

Webdesign af Joomla hjemmeside

Vi designer en hjemmeside i Joomla, som er en professionel CMS-løsning, hvor alt er muligt og hvor udvikling af systemet er fremtidssikret. Der sidder nemlig millioner af udviklere hver dag og udvikler nye moduler til Joomla og dermed er systemet altid up-to-date. Joomla er det bedste Open Source System, som findes på markedet lige nu og der er ingen begrænsninger med Joomla.

 

Pakkeløsning til nystartede eller mindre lokale virksomheder

Vi tilbyder en all-round pakkeløsning til lokale virksomheder og har i denne pakke en løsning, som kommer hele vejen rundt om markedsføring på internettet. Pakken består af alle de opgaver, der er nødvendige for, at din hjemmeside vises i søgninger i dit lokalområde.

Vi sørger blandt andet for webdesign af hjemmeside, tekster, billeder, Google søgeoptimering, tilmelding til diverse Google platforme såsom Google Places, Google+ og Google My Business. 

 

Hvad koster det?

For at udregne en pris på dit webprojekt skal vi først have kendskab til dine behov. Derfor vil vi foreslå, at vi indledningsvis tager en snak om dine produkter, dine arbejdsprocesser, dit marked, dine kunder, dine konkurrenter og dine fremtidsplaner. Kontakt os derfor på telefon +45 5156 5102.

 

Marketing og søgeoptimering

En hjemmeside med smart webdesign gør en stor forskel - men den gør ikke hele arbejdet med at blive fundet på internettet. Derfor tilbyder vi også at markedsføre og søgeoptimere din hjemmeside eller webshop.

En del af vores tilbud på marketing og søgeoptimering af din hjemmeside eller webshop går ud på at optimere tekst-indhold på hjemmesiden i forhold til dine kunder og deres interesse i at besøge hjemmesiden eller webshoppen.

I samarbejde finder vi en online strategi og tilpasser indhold, billeder og ekstra moduler til den strategi. På den måde bliver din hjemmeside og webshop optimeret og designet præcist til din målgruppe.

Sådan kommer du igang med at søgeoptimere din hjemmeside