Google Shopping er de annoncer med produktbillede og pris, der vises i toppen eller i højre side af søgeresultaterne. Annoncerne fra Google Shopping vises uafhængigt af de normale AdWords annoncer, og det er derfor muligt at få vist en almindelig Adwords annonce samtidig med en Google Shopping annonce. Men til forskel fra almindelige Adwords annoncer er det også muligt at få vist flere Google shopping annoncer på den samme søgning.

 

Google shopping

På billedet herunder vises Google Shopping annoncerne i en kasse med 8 varer i højre side. 

 

 


Google Shopping annoncer vises også på mobilsøgninger som vist herunder. Scroller man Google Shopping annoncerne til venstre, kommer der nye annoncer frem.

 

 

 

Hvordan fungerer Google Shopping?

For at automatisere oprettelsen af produkter fra din Magento webshop til Google Shopping skal du oprette en fil, som indeholder informationer om hele webshoppens sortiment. Google kan så læse denne fil og bruge informationer fra den til at vælge, hvilke produkter, der skal vises annoncer for, og ikke mindst, hvilke søgninger, der skal udløse annoncerne.

Vi sørger for, at din Magento webshop løbende uploader data til en fil, som Google Shopping henter oplysninger fra - et såkaldt produktfeed. Du kan selv vælge frekvensen af feedet.

Når der foretages en søgning fra kunden på Google, finder Google Shopping relevante produkter fra dine produktfeeds og rangerer produkterne på blandt andet relevans og bud. Hvis kunden klikker på en Google Shopping annonce bliver du faktureret ligesom ved almindelige Google Adwords annoncer.

Kontakt GLOKAL-Marketing på telefon 51565102, hvis du ønsker hjælp til opsætning af Magento webshop til Google Shopping i Google Merchant Center.

 

SEND FORESPØRGSEL