GLOKAL-Marketing har i mere end 20 år arbejdet med marketing kampagner for virksomheder af alle størrelser. Både online marketing og offline marketing. Vores kompetencer spænder lige fra rådgivning inden for Google værktøjer såsom Google Adwords, Google Analytics og Google+ til webdesign af flotte hjemmesider og opsætning af tekster, som er gode for søgemaskinerne. Kontakt os på telefon 51 56 51 02 for mere information.

 

Marketing kampagne

Vi hjælper dig med at finde de rette marketing aktiviteter, når du skal i gang med et nyt produkt eller service. Vi kan tilbyde sparring i forhold til, hvordan det skal foregå eller vi kan foretage de faktiske marketing aktiviteter for dig.

Se mere om marketing kampagne her

 

Content Marketing og PR

Content Marketing og PR handler om at skabe et godt digitalt indhold på sin hjemmeside, som virker appetitvækkende på brugerne. Et indhold, som gør, at brugerne vender tilbage til din hjemmeside gang på gang.

Læs mere om, hvordan du kommer i gang med content marketing og PR

 

Google Shopping

Google Shopping benyttes til visning af annoncer med produktbilleder fra en webshop - vi har speciale i Magento webshops. Google Shopping vises uafhængigt af de normale AdWords annoncer, og det er derfor muligt at få vist en almindelig Adwords annonce samtidig med en Google Shopping annonce. 

Lad os hjælpe dig med at oprette en Google Shopping kampagne

 

Google Adwords kampagne

En stor del af din online markedsføring kan foregå med betalte Google Adwords kampagner. En Adwords kampagne giver gode resultater her og nu. Og du bestemmer helt selv, hvor meget du vil investere.

Se mere her om Google Adwords kampagner

 

Marketing med sociale medier

Når du bruger de sociale medier i din online marketing, har du mulighed for at komme i tæt dialog med dine kunder. Du har mulighed for altid at have fingeren på pulsen af, hvad der foregår i markedet og du kan pushe en masse beskeder til kunder - der er mange fordele!

Se mere om marketing med sociale medier

 

Klar til eksport på nye markeder

Investering i opstart på en nyt eksportmarked skal betragtes som en investering i fremtidig vækst og spredning af risiko på flere markeder - en investering som ikke nødvendigvis giver overskud her og nu. Det er derfor fornuftigt at være godt forberedt inden opstart af eksport.

Se her mere om, hvad vi tilbyder inden for eksportmarkedsføring og opstart på nyt eksportmarked